Stukadoors Haarlem

Bent u op zoek naar ervaren stukadoors in Haarlem? Deluxe Klusser is een gedegen bouw- en afwerkingsbedrijf. We zijn actief in Haarlem, Heemstede en elders in Noord- en Zuid-Holland. Als afwerkingsbedrijf zijn we onder meer gespecialiseerd in tegel-, stuc- en schilderwerk. U kunt ons zowel voor een groot als klein project benaderen. We zorgen voor fraai tegel, stuc- en schilderwerk waar u lang plezier van heeft. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op. Wij laten u graag weten waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Gedegen stukadoors in Haarlam voor diverse projecten

Als afwerkingsbedrijf hebben we ervaring met diverse projecten. Of het nu een klein of groot project betreft, wij helpen u graag. Zowel aan de binnenkant als buitenkant van uw woning kunnen we zorgen voor uitstekend tegel-, schilder- en stucwerk. We streven naar een fraai resultaat dat lang mee gaat. Middels een decoratieve wandafwerking geven we uw woning een mooi aanzicht. Om te zorgen dat u nog lang kunt blijven genieten van het resultaat, gebruiken we de beste materialen en merken. Wanneer u tegel, schilder- of stucwerk wilt voor een nieuwbouwproject, dan bent u bij ons aan het goede adres. Maar we zijn ook gespecialiseerd in renovatie. Laat het ons vooral weten als u ervaren stukadoors in Haarlem zoekt en benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Stukadoors Haarlem

Ervaren stukadoors in Haarlem en omstreken

Wanneer u ervaren stukadoors in Haarlem nodig heeft voor een renovatie of nieuwbouwproject, hoeft u niet verder te zoeken. Het team van Deluxe Klusser bestaat uit een groot aantal schilders en stukadoors. Onze hardwerkende medewerkers hebben meer dan 15 jaar ervaring. We beschikken over VCA-certificering. Middels onze ruime ervaring en expertise zorgen we voor een optimaal resultaat. De regels van de VvE worden te allen tijde nageleefd. We werken met prijzen als aanneemsom. Om er zeker van te zijn dat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan, maken we daar graag van tevoren afspraken over. We werken met vaste prijzen per m2 of per uur, die we graag van tevoren met u afspreken. Een prijsopgave voor een aanneemsom is geheel vrijblijvend.

Enkele projecten

Stukadoors Haarlem
Stukadoors Haarlem
Stukadoors Haarlem

Zoekt u stukadoors in of nabij Haarlem? Neem dan contact op

Zoekt u naar ervaren schilders en stukadoors in of rondom Haarlem? Dan kunt u terecht bij Deluxe Klusser. Dankzij onze ervaring van ruim 15 jaar en onze uitgebreide expertise bent u verzekerd van een mooi en duurzaam resultaat. Ga naar onze website om een beeld te krijgen van het resultaat dat u van ons kunt verwachten. Neem vooral contact met ons op. U kunt ons via e-mail of telefonisch bereiken. Op onze website vindt u ook een contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten.

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in