Aannemer Heemstede

Bent u op zoek naar een aannemer in Heemstede voor de renovatie van uw woning? Bij Deluxe Klusser kunt u terecht voor onderhoud aan uw pand, van schilderwerk tot tegelwerk. Wij zijn als afwerkingsbedrijf gespecialiseerd in schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en het aanleggen van laminaat. Of het nu om groot of klein onderhoud gaat: een team van vakmensen staat voor u klaar. Ook met periodiek onderhoud helpen wij u graag. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

een Renovatie in Heemstede

Wij zijn een allround bouw- en afwerkingsbedrijf. Wanneer uw woning vraagt om een renovatie en u een aannemer in Heemstede (of elders in de regio) zoekt, dan helpen wij u graag. Met behulp van onze expertise zorgen we voor een mooi resultaat en bent u verzekerd van een duurzame afwerking. Hierdoor kunt bijvoorbeeld lang blijven genieten van fraai tegelwerk, stucwerk en/of schilderwerk.

Uw buitengevel kunnen we doen herleven dankzij ons gedegen schilderwerk. Voor een optimaal resultaat maken we gebruik van diverse technieken. U heeft daarnaast de keuze uit verschillende verfsoorten. Niet alleen krijgt uw buitengevel een fraai aanzicht, deze is ook beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Ook met uw woonkamer, keuken of badkamer weten wij raad: Deluxe Klusser kan diverse werkzaamheden aan. Ook timmerwerk op maat.

Aannemer Heemstede

Deluxe Klusser: een ervaren aannemer in Heemstede

Als aannemer in Heemstede en omstreken hebben we een fors aantal klanten geholpen met onderhoudswerk. Onze ruime ervaring maakt dat we voor iedere onderhoudsklus een oplossing hebben. Voor een kleine klus kunt u bij ons terecht, maar ook voor grotere klussen zijn wij de juiste partij. Bovendien behoort periodiek onderhoud ook tot de mogelijkheden. Bij een groter project kunnen we uw woning via een onderhoudscombinatie nieuw leven in blazen. We kunnen bijvoorbeeld laminaat leggen of we zorgen voor het nodige schilderwerk, stucwerk of tegelwerk. We werken met vaste prijzen per m2 of per uur, die we graag van tevoren met u afspreken. Een prijsopgave voor een aanneemsom is geheel vrijblijvend.

Enkele projecten

Aannemer Heemstede
Aannemer Heemstede
Aannemer Heemstede

Contact opnemen met een aannemer in Heemstede

Heeft uw woning een onderhoudsbeurt nodig? Deluxe Klusser is een gedegen aannemer in Heemstede. Wij kunnen u helpen met zowel groot als klein onderhoud. Mocht u benieuwd zijn naar wat wij u kunnen bieden, op onze website kunt u ons werk bekijken. Heeft u behoefte aan fraaie en duurzame afwerking of onderhoud voor uw woning? Neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door via het online contactformulier uw gegevens achter te laten. Daarnaast zijn we ook telefonisch en via e-mail bereikbaar. Als u vragen heeft, staan wij u graag te woord.

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in